Siden er under opbygning

Selvkærlig grænsesætning

I overgangsalderen kommer du naturligt til at mærke dine grænser mere tydeligt, men det er ikke sikkert du ved præcis, hvordan du skal handle på det.

På forløbet lærer du at mærke, hvor din grænse er - du lærer signalerne at kende, så du ved, at dette er grænsen og lærer at stoppe op og reflektere fremfor at lade din grænse overskride.

du lærer at mærke, hvornår du bliver vred og være fuldstændig tryg og rolig i den naturlige grundfølelse som vrede er. 

Du lærer om de forskellige vredestyper så du kan genkende dem hos dig selv og så du kan genkende dem hus andre. Du lærer også hvordan de forskellige vredestyper skal mødes så di kan føle dig tryg og rolig.

Du lærer om sårbarhed og hvordan du kan møde din egen sårbarhed og tage kærligt imod andres sårbarhed. 

Du lærer at skam er noget vi alle har og jo mere vi taler åben t og ærligt om skam jo mindre oplever vi skam. 

Du lærer at genkende alle dine mønstre også hvis du lige nu ikke kan mærke, hverken sine grænser, dine vrede følelser, din sårbarhed eller dine skam. 

Jeg guider dig trygt hele vejen igennem og jeg lover dig at der også er plads til grin og sjov.

Du lærer at få afløb for dine følelser på en sjov og effektiv måde som du kan være tryg i

Du lærer at kommunikere et tydeligt ja og et tydeligt nej

Du får redskaber til at justere hele vejen igennem.

Du kan bruge forløbet på dig selv og samtidig oplever du at det virker hele vejen rundt om dig både overfor din familie, dine nære relationer, dine venner og veninder, på dit arbejder og i din fritid

Du kommer til at opleve at dette var den brik du manglede for at kunne komme videre med det du drømmer om, hvad enten der er at tabe ti kilo, skifte job, flytte til en ny by eller rejse verden rundt.