Sygeplejerske / Hormonterapeut / Yogalærer

Sammen genskaber vi din sunde hormonbalance 

Et forløb hos mig er på 3 måneder for det tager tid at genskabe hormonbalancen. 

Forløbet indeholder 3 konsultationer på 90 min med omkring en måneds mellemrum og 1 afsluttende konsultation på 30 min. Derudover får du skriftlige guidlines og handsout.

Der skal være god tid til at finde tilbage i balance og du skal have tid til at få både krop, sind, tanker og følelser med på rejsen.

Vi gennemgår din kost og livsstil og finder de underliggende mangler og årsager, der giver dig dine nuværende symptomer og gener.

  • Du får viden om, hvilken kost, der passer til dig. Hvad skal du spise mere af og hvad skal du spise mindre af eller helt undgå. 
  • Du får hjælp til hvilke specifikke vitaminer og mineraler du skal have og du får lister og handspot med så du ved, hvor du finder dem.
  • Du får en plan for evt. kosttilskud og hvor du køber dem.
  • Du får styr på proteiner, kulhydrater og fedtsyrer og får lister og handsout med hjem om hvilke antiinflammatoriske fødevarer du skal prioritere.

Vi taler også om dine følelser, længsler, ønsker og ikke mindst drømme for fremtiden.

  • Du lærer styrken i at mærke både sårbarhed og mod
  • Du lærer at sætte selvkærlige grænser og kunne sige fra
  • Du lærer at forløse vrede, skyld og skam
  • Du lærer at slippe stress og erstatte det med selvomsorg 

Du kommer til at arbejde både med krop og sjæl hos mig. Jeg har en helt særlig evne til at få dig til at mærke dit hjerte, din krop og dine følelser. En af mine styrker er, at jeg kan høre meningen i det du siger, også der, hvor du ikke selv kan se sammenhængen. Jeg sætter ord på og forklarer det for dig så det giver mening. Jeg arbejder også med forskellige modeller og teknikker til at forløse gammel emotionel bagage du ikke længere har brug for. Dermed skabes der plads til nye følelser og alt den potentielle personlige udvikling som overgangsalderen også byder på. 

Kost, livsstil og følelsesmæssige arbejde kan ikke stå alene hver for sig - men sammen giver det en enorm dynamik og skaber vejen for, at du kan opnå den sundhed og livsstil du ønsker dig.

Efter forløbet har du lært at navigere fuldstændig sikkert i hvad du skal spise, hvordan og hvor meget du skal bevæge dig, hvordan du kommer til at sove godt og føle dig afstresset. Du kan udtrykke dine følelser tydeligt og sætte dine egne behov først uden at føle skyld og skam og du ved, hvordan du lytter til din indre visdom, står ved din sårbarhed og følger dit mod og livsglæde.  

Vi mødes enten fysisk hos mig eller over FaceTime.

Et forløb koster 3995 kr.

Du har mulighed for at vælge betaling i 4 rater når du booker forløbet.

20 min gratis samtale

Du er altid velkommen til at starte med en gratis og uforpligtende snak i telefonen. Her kan du kort fortælle om dine symptomer og problemer, og jeg kan svare på om jeg er kompetent til at hjælpe dig. Du skal regne med at vi snakker i ca. 20 min.

Du får også mulighed for at mærke ind i om du synes jeg er den rette til at hjælpe dig. Et forløb vil altid være et samarbejde mellem os og du skal have en tryg følelse af, at når du investerer tid og penge i et forløb så får du også det du har brug for.

Overgangsalderen

Kend symptomerne på overgangsalderen så du kan være tryg ved det du oplever

Hedeture

Søvnløshed

Afbrudt søvn

Nattesved

Væskeophobning

Vægtøgning

Hovedpine

Hjertebanken

Ledsmerter

Svimmelhed

Stress 

Udbrændthed

Føle sig overvældet

Angst 

Hukommelsesproblemer

 

Emotionel spisning

Overvægt

For meget fedt på maven

Fordøjelsesproblemer

Allergi 

Intolerancer 

Stofskiftelidelser

Diabetes type 2

Inflammation

Humørsvingninger

Uklar tænkning

Irritabilitet

Manglende energi

Manglende overskud

Depression

 

Brystspændinger

Blødningsforstyrrelser

Smerter i led og muskler

Rynker og tør hud

Manglende sexlyst

Nedsat erogen følsomhed

Udtynding af kønsbehåring

Tørre slimhinder

Vaginal tørhed

Hyppig blærebetændelse

Vaginale infektioner

Inkontinens

Øget risiko for hjertesygdom

Øget risiko for kræft

Øget risiko for knogleskørhed